CSERE

Ne aggódj, ha véletlenül nem lett jó a méret! A vásárlástól számított 14 napon belül ki tudod cserélni a terméket egy másik méretre! (Természetesen felpróbálhatod kutyusodra a terméket, de ha láthatók rajta a hordás nyomai, illetve piszkos, csak értékcsökkenéssel tudjuk beszámítani.)

A csere menete:

  • Vedd fel a kapcsolatot a webáruházzal, hogy megbeszéljétek a részleteket. Ez lehet e-mail-ben info@tarkakutyabolt.hu , vagy telefonon +36 30 272 6778
  • Küld vissza a terméket a webáruháznak a GALICZ ÁGOTA  E.V., 2100. GÖDÖLLŐ, KOSSUTH L.U.60. címre. A visszaküldés történhet a megrendeléshez használt futárszolgálaton keresztül, postai úton, vagy személyesen a webáruház telephelyére. A webáruház pontos információkat fog adni a visszaküldéshez!
  • A hatályos jogszabályok szerint a visszaküldést a vevő fizeti, a cseretermék küldését a webáruház. A regisztrált vásárlók kedvezményesen tudják cserélni a terméket. Erről a TARKA KLUB oldalon olvashatsz.
  • Ha a két méret között árkülönbség van, a webáruház ki fogja számolni a különbözetet, amit vagy visszautal (ha olcsóbb a cseretermék), vagy rá kell fizetned (ha drágább a cseretermék).

A cseretermék ingyenes küldését csak egy csere esetén tudjuk vállalni! Ha többszöri cserét kérsz, az ismételt kiküldést neked kell fizetni.

Akkor tudjuk a csereterméket küldeni, ha az eredeti termék visszaérkezett a webáruházba. Ha e-mailben küldesz a feladóvevényről egy fotót, ami bizonyítja a visszaküldés tényét, azonnal tudjuk küldeni a cserét, így gyorsabban használhatjátok!

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.