RÓLUNK

Mikor 2020-ban egy menhelyről örökbefogadtam életem első kiskutyáját, Lucát, szerettem volna minden tőlem telhető jót megadni neki. A boltok kínálatát böngészve úgy találtam, hogy kevés a praktikus, jól használható, jó minőségű, de mégis "babás" színvilágú termék, amit szívesen láttam volna "szőrős gyermekemen"! Kutyás barátaimmal beszélgetve megerősítettek, hogy náluk is "baba" státusban van a kutyusuk, ők is hasonlóan éreznek, szívesen vennének ilyen termékeket.

Így 2022. áprilisában megnyitottuk a webáruházat, amit én és Luca kutyusom irányít :))

Reméljük, hogy az általam forgalmazott, igényesen kiválogatott termékek sokaknak okoznak majd örömet. Lucácska lelkes tesztelője bármilyen játéknak, és kevésbé lelkesen, de modellt áll a ruhákban :))

Igyekszem folyamatosan bővíteni, újdonságokkal, és szezonális aktualitásokkal színessé tenni kínálatunkat. A kutyás témájú blog bejegyzésekkel szeretnék hasznos információkat adni jelenlegi/jövendőbeli vásárlóimnak.

Facebook, Instagram, és Pinterest oldalunkon rendszeresen posztolok. Nemcsak a termékeket mutatom be, hasznos információkat, vagy vicces képeket osztok meg, de követheted Lucácska és barátai (Bambi és Bianka) kalandjait, történeteit is! 

Várunk téged is a Tarkakutyákhoz!


           

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.