Blog

Esküvő kutyával

2022.07.08 12:15
Esküvő kutyával

KUTYÁVAL ESKÜVŐRE? Itt a nyár,az esküvők ideje.Sok kutyatartó viszi magával kiskedvencét az esküvőre.Ez ihlette az esküvős termékcsalád létrejöttét.

 

Te is szeretnéd legjobb barátodat magad mellett tudni életed nagy napján? Miért ne lehetne?Manapság nagyon sok gazdi osztja meg négylábú barátjával ezt a fantasztikus napot.A kutyák is érzik,ha boldog vagy,ha különleges eseményen vesznek részt.Milyen jó lesz majd,ha az esküvői képeken kedvenced is szerepel!Milyen öröm lesz visszanézni ezeket a képeket!Hogy valóban emlékezetes esemény legyen,öltöztesd négylábú barátodat is ünneplőbe!

Többféle ünnepi szett közül válogathatsz.A legegyszerűbb,pénztárcabarát,de mégis letisztultan szép termék a fehér, nyakba köthető kendő esküvői felirattal.Ha kicsit többet szeretnél,válassz egy díszes hámot.Lány kutyáknak csinos virágokkal a hátán,fiúknak egy szmoking mellényre emlékeztető hámmal.Mindegyiket fel tudod használni más ünnepi alkalmakkor is!

Az igazán különleges élményhez esküvői ruhára emlékeztető lány ruhácskát vagy fiú szmokingot is vehetsz.Ezeket is tudjátok más alkalmakkor hordani.Könnyű,mosható anyagból készültek.Igazi kis hercegek és hercegnők lesznek benne!

Kifejezetten ünnepi alkalmakra tervezett hámok,ruhácskák,masnik és kendők a Tarkakutyabolt kínálatában!

Remélem,tetszeni fog az új kollekció!

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.