Blog

Környezetbarát kutyakaki zacskó

2022.08.08 16:41
Környezetbarát kutyakaki zacskó

Örömmel jelentem be,hogy új termékkel bővült a Tarkakutyabolt kínálata!

Már régi vágyam volt, hogy olyan termékünk is legyen, ami kutyás és környezettudatos is egyben. A Bag Organi cég 100 %-ban komposztálható,lebomló, 0 % műanyagot tartalmazó kutyakaki zacskói pont ilyenek. Nem szennyezi a környezetet, nagyon csinos,többféle szinben,és cuki mintával kapható. Ha már minden nap használjuk,legyünk környezetbarátok,és csinosak is egyben! 

A zacskók kukoricakeményítőből készülnek, 0 % műanyagot tartalmaznak,így akár 90 nap alatt tökéletesen lebomlik. Selymes,rugalmas,de mégis strapabíró anyagból készülnek.  

A cuki kutyazacsik ötlete 2019-ben, egy kutyasétáltatás alkalmával pattant ki a gyár alapítójának fejéből. Ha már úgyis napi több zacsit használunk, óvjuk a környezetet, és lehetünk cukik is! Egy képzőművész barátnője segítségével meg is alkották az első terveket. Bár külföldön már kaphatóak hasonló termékék,de itthon még mindig úttörőnek számítanak,hiszen ezek a zacskók több, hasonló termékkel ellentétben valóban 100 %-ban lebomlanak. 

Napjainkban égetően fontos lett,hogy minél kevesebb műanyagot használjunk.Kutyásként viszont nincs más módja a kutyás "végtermék" kultúrált eltakarításának,mint zacskóba tenni,és kidobni egy kukába. Ezért tartom kíválónak ezt a terméket,mert így mi is tudunk tenni valamit környezetünk megóvása érdekében!

Darabonként illetve egy dobozzal is vásárolható.A doboz 21 tekercset tartalmaz. Mérete 23x33 cm, minden kutyazacsis tárolóba betehető. Egy tekercs 15 darab zacskót tartalmaz, egy doboz 315 zacskót.

Biztos vagyok benne, hogy minden vásárló elégedett lesz ezzel a termékkel! 

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.